Meistä

Olemme kaksi pikkuriikkistä naista jotka rakastavat käsityötä, luontoa, valokuvausta ja yhdessä tekemistä. Olemme tunteneet toisemme vuodesta 2012 ja päätimme nyt laittaa hynttyyt yhteen ja kokeilla yrittämistä.

Polttotaiteilijana toimii Krista Jäntti, graafisena suunnittelijana ja verkkokaupan pitäjänä Linnea Korva.

Krista Jäntti

Linnea Korva

Tarinamme

Tutustuimme toisiimme vuonna 2012 ammattikoulussa painotuotantoviestinnällä ja siitä lähtien olemme tienneet, että olemme loppuun asti kun paita ja peppu. Olemme tehneet matkan varrella vaikka mitä yhdessä ja moni asia on yhdistänyt meitä, kuten valokuvaus, taiteellisuus ja koirat. Rakastamme koiria ja kuten olettaa saattaa onhan meillä myös omat karvaturrimme jotka esittelemme seuraavassa kohdassa.

Idea yrittämiseen lähti yhtäkkisesti, mutta varmasti siitä, että laitetaan molempien osaamiset yhteen ja lähdetään vaan yrittämään! Kristan ammatillinen kädentaito on harjaantunut pienestä pitäen piirtämisessä, maalaamisessa, valokuvauksessa ja kolvauksessa sekä muissa taiteellisissa näperryksissä. Minä (Linnea) tuon oman korteni kekoon graafisena suunnittelijana, valokuvaajana ja verkkokaupan ylläpitäjänä, halliten myös osan somestamme, käythän tutustumassa instagramiimme, facebookkimme sekä tiktokkiimme!

Instagram - Pikkuriikkiset / Facebook - Pikkuriikkiset / Tiktok - .pikkuriikkiset

Susj

Susj, tuttavallisemmin sus tai pennu (rakkaalla lapsella monta nimeä ja niin edes..) On 2 vuotias Weimarinseisoja ja kuvassakin kärkkyy lintua.

Pen on 40 kiloinen, hyperaktiivinen riiviö, joka ylläpitää talon elämää, keittiön siisteyttä ja omien hajujen levittämistä. Susj on tehokas työkoira, joka pääsee loistamaan syksyisin!

Sirius

Sirius, tuttavallisemmin, sirppa, mussu, mössi jne.. :) Sirius on 4 vuotias welsh corgi pembroke ja kyllä, itsepäinen pieni jäärä, joka osaa ilmoittaa olemassa olostaan.

Rakastaa pallojahtia vaikkei sitä sinulle takaisin itse tuokaan.. osaa rauhoittuakin kun tarvitsee ja on todella hieno poika!